Archive for the ‘Εκθέσεις’ Category

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ Κ.Ο.Ε. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 8-5-16

Τετάρτη, Μάιος 25, 2016@ 9:52 ΠΜ
posted by

LIBERA Del Dnd Serbia
BEST OF GROOP 7!!!!!!
8-5-16 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ Κ.Ο.Ε ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
LIBERA DEL DND SERBIA
1ST EXC-CAC-CACIB-BOB-BOG 7JOY DEL CUORE GRANDE

1ST EXC-R.C.A.C-R.C.A.C.I.B.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον χορηγό και υποστηρικτή του εκτροφείου μας Hill’s

 

11η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ

Πέμπτη, Ιούνιος 11, 2015@ 11:26 ΠΜ
posted by

11η Ειδική Έκθεση Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος.
ΤΡΙΠΟΛΗ 7-6-15. Κριτής κ. Ανδριανόπουλος
Libera Del Dnd Serbia 1η ΕΞΑΙΡΕΤΗ- CAC-ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΗΛΥΚΩΝ ΛΕΥΚΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Με την συμμετοχή 95 σκύλων  διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η 19η Εθνική Έκθεση Εκτροφής του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος. Κριτής ήταν ο κ Christian Gunther, πρόεδρος του Ομίλου Μπρετόν της Γαλλίας ο οποίος την προηγούμενη ημέρα εντυπωσίασε με την ομιλία του σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για το μορφολογικό πρότυπο της φυλής.

Καλύτερος Έκθεσης αναδείχτηκε ο Joy Del Cuore Grande. 1ος Εξέραιτος στην κατηγορία του,CAC,καλύτερο αρσενικό έκθεσης και εν συνεχεία καλύτερος έκθεσης.Επίσης η Libera del dnd Serbia, πήρε το χαρακτηρισμό εξέραιτη και 1η θέση στην κατηγορία της. ( Εφήβων).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Hill's, χορηγό και υποστηρικτή του εκτροφείου μας.

K.O.E 10-12/10/2014 METROPOLITAN EXPO

Πέμπτη, Οκτώβριος 30, 2014@ 9:34 ΠΜ
posted by

3 X CAC – CACIB

INTERNATIONAL DOG SHOW

INCA BOUNAS PROGRESS

CAC,CACIB,BOB, 4o BOG

LIBERA DEL DND SERBIA

CACJ

 

 

 

18η Έκθεση Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος

Τρίτη, Απρίλιος 29, 2014@ 7:10 ΜΜ
posted by

18η Έκθεση Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος 27.04.2014, Παιανία. 

 

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές (86) ολοκληρώθηκε η 18η Εθνική έκθεση ομίλου επανιέλ μπρετόν Ελλάδος στην Παιανία στις 27-04-2014.

Κριτής ήταν ο κ. George Riva.

 

Bounas Progress – Outdoor 2014

Πέμπτη, Φεβρουάριος 27, 2014@ 4:27 ΜΜ
posted by

Στις 27 -30 Μαρτίου σας περιμένουμε στην Outdoor 2014 να γνωριστούμε απο κοντά στο περίπτερο B49A
Χορηγός και υποστηρικτής του εκτροφείου μας η Hill's

 

Διεθνείς Έκθεση σκύλων 2 Χ CACIB

Πέμπτη, Οκτώβριος 3, 2013@ 7:39 ΜΜ
posted by Bounas Progress

Μετράμε αντίστροφα. 

Λίγες ώρες έμειναν για να ανοίξουν οι πύλες του μεγαλύτερου κυνολογικού event των τελευταίων ετών. Το International Dog Festival – Athens 2013, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθεί η διπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας του ΚΟΕ, θα σηκώσει αυλαία το Σάββατο στις 9 το πρωί.

Μισή ώρα μετά θα αρχίσουν οι στίβοι των εκθέσεων, οι οποίοι θα κρατήσουν ως αργά το απόγευμα. Στον κεντρικό στίβο(στίβος 4) θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις, όπως το dog dancing με την Βάντα Γκρεγκόροβα, οι επιδείξεις από τα σκυλάκια του Λιμενικού Σώματος, η παρουσίαση των Ελληνικών Φυλών.

Παράλληλα στην αίθουσα Ξιφασκίας στο Ελληνικό θα διοργανωθεί ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. 

Ο μεγάλος μας χορηγός, η Royal Canin Hellas δημιούργησε έναν μοναδικό παιδότοπο, όπου τα παιδάκια σας θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν, να ζωγραφίσουν και να αντικρίσουν σε απόσταση αναπνοής έναν καλεσμένο έκπληξη. Η Royal Canin Hellas θα δώσει επίσης την δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν τροφή για ένα μήνα για τους αγαπημένους τους φίλους και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό. 

Όπως και τους υπόλοιπους χορηγούς μας, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει μια σειρά διαγωνισμών με πολλά και πλούσια δώρα για τους επισκέπτες.

Την σειρά διατροφής Equilibrio Hellas η οποία μας υποστηρίζει αποφασιστικά και με θέρμη από την πρώτη ημέρα σχεδιασμού της διοργάνωσης, την εταιρεία κουρευτικών ειδών και εξοπλισμού κομμωτηρίων «Τσομπάρης Ιωάννης», τον χορηγό επικοινωνίας, το περιοδικό People Greece, το ξενοδοχείο Oasis Hotel Apartments στην Γλυφάδα, τον χορηγό μετακινήσεων, Pettaxi.gr και τον επίσημο φωτογράφο του φεστιβάλ, το petphoto.gr, το οποίο με την ευγενική χορηγία της Royal Canin Hellas θα προσφέρει δωρεάν φωτογράφιση στους συμμετέχοντες στην διπλή διεθνή έκθεση του ΚΟΕ. 

Ελάτε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό για να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ενός φεστιβάλ για σκυλάκια.

International Dog Festival Athens 2013

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2013@ 5:15 ΜΜ
posted by Bounas Progress

«Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, θα είναι και η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται αυτό τον καιρό το«International Dog Festival- Athens 2013».

Ετοιμαστείτε το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας την μεγάλη γιορτή για τον σκύλο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία «Well Done» με τη πολύτιμη αρωγή και συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, ο οποίος ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει Διπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων Το διήμερο φεστιβάλ θα λάβει χώρα στοΟλυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (πρώην δυτικό αεροδρόμιο – έναντι Αγ. Κοσμά) και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς και το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου στην Ελλάδα

Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival – Athens 2013» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του διημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον διήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

Το «International Dog Festival – Athens 2013»αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και την σημασία του σκύλου στην σύγχρονη κοινωνία.

 

 

 

 

 

Ο.Κ.Α. 23-24 Μαρτίου Διεθνείς Έκθεση Μορφολογίας

Τετάρτη, Μάρτιος 27, 2013@ 8:13 ΜΜ
posted by Bounas Progress

 

 

 

 

 

33η & 34η Διεθνής Έκθεση O.K.A.

Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2013@ 11:50 ΜΜ
posted by Bounas Progress

Διεθνής Έκθεση Ο.Κ.Α 23 -24 Μαρτίου

Εικόνα 1 από 1

Ο 'Ομιλος Κυνοφίλων Αθηνών ( Ο.Κ.Α ) με πολλή χαρά σας ανακοινώνει την διοργάνωση Διπλής Διεθνούς Έκθεσης στις 23 & 24 Μαρτίου 2013 και σας ενημερώνει ότι στα πλάισια της Διπλής Διεθνούς Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και επιπλέον εκθέσεις C.A.C για όλες τις φυλές των ομάδων 3, 5, 9 & 10. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό και φιλόξενο χώρο του Ε.Κ.Ε.Π (Μεταμόρφωση Αττικής) www.ekepexpo.gr

Κριτές των παραπάνω εκθέσεων είναι οι : Brenda Banbury, Michael Forte, Christian Juanchicot, George Shogol, Ole Staunskjaer, Ιωάννα Γαλανού, Παντελής Καπετανάκος και Γιώργος Κωστόπουλος.

 Με την ευκαιρία του εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση του Ο.Κ.Α η χορηγός εταιρεία PETLINE A.E προσφέρει 2 ατομικά εισιτήρια για τον ιδιοκτήτη του σκύλου που θα κερδίσει το τρόπαιο αγωνικός της Ακρόπολης» για την Παγκόσμια ή την Πανευρωπαϊκή Έκθεση του 2013. 

Πληροφορίες καθώς και έντυπα συμμετοχής θα βρείτε στα αρχεία της ομάδας καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του ομίλου www.oka.gr

Λήξη Συμμετοχών 25 Φεβρουαρίου 2013.

Επισήμανση προς όλους τους εκθέτες

Σύμφωνα με τον Νόμο 4039 (ΦΕΚ 15/ 2-2-2012)
 
Άρθρο 7 Διοργάνωση εκθέσεων με ζώα συντροφιάς παρ. 3 & 4
Τα ζώα συντροφιάς, που συμμετέχουν σε εκθέσεις, πρέπει να έχουν σημανθεί και
καταγραφεί και οι συνοδοί τους να φέρουν το βιβλιάριο υγείας ή το διαβατήριό
τους, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι εμβολιασμένα και ότι έχουν υποβληθεί σε
πρόσφατο αποπαρασιτισμό.
Απαγορεύεται η συμμετοχή ακρωτηριασμένων ζώων σε κάθε είδους εκθέσεις.